13/9-17

Brukarhuset info

Igår var jag in i Brukarhuset i Örebro och delade ut ny information om projektet Bubblis till föreningarna som finns där. Där finns också HSO, ett samarbetsorgan för länstäckande funktionshinderorganisationer.

Under hösten 2015 hade jag mycket kontakt med Brukarhusets styrelse om huruvida deras lokaler skulle kunna inrymma ett café också. Men då det inte fanns plats för det så sökte jag vidare och tog reda på saker och ting kring Brukarhuset. Bland annat om att lokalen behövde ett nytt konferensrum samt kontraktstid.
Då pågick en förhandling om att bygga konferensrummet, men till dags dato så finns det inte på plats ännu, men är beslutat att byggas.

Hur som helst så var jag med på ett möte då och presenterade min idé. Som ju som sagt har tagit fram till nu att komma vidare med. Så, ny information igår och så ser jag fram emot Anhörigdagen den 26/9, och hoppas att några föreningspersoner dyker upp då till att börja med.
Annars är det kontakter med föreningar och fastighetsägare som gäller i dagsläget. Samt uppdateringar här och leverantörsförfrågningar angående framtiden.